Koncert - Ženáči

Křesťanský folk & Country

Koncert - Ženáči

Přijměte pozvání na koncert skupiny Ženáči, který proběhne v sobotu 12. listopadu 2011 od 16 hodin. Odpolední program bude vysílán on-line na BibleTV z modlitebny Církve adventistů sedmého dne v Českém Těšíně.

Skupina Ženáči vznikla nejdříve jako seskupení několika manželských párů křesťanského domova místního sboru, kdy zpestřovali sobotní odpolední pobožnosti. Protože jim zpívání přinášelo radost a pohodu, kterou chtěli předávat dál, tak se rozhodli, jako "zpívající manželé" založit hudební skupinu ve stylu folk- country. Odtud název Ženáči. Skupina letos v červnu oslavila 18 let - Ženáči jsou plnoletí :)) !!! Vydali čtyři alba, to poslední s názvem " Ženáči live nejen po vlastech českých" bylo vydáno právě u příležitosti osmnáctin. Během té doby hráli v různých kostelích, sborech, domovech důchodců,  dětských domovech, na festivalech, v lázních, výchovných koncertech ve školách, ale také ve věznicích. V Mírově byli 7x, také v Heřmanicích, několikrát v Karvinské věznici a Bělušicích na Teplicku.
Pro skupinu bylo velmi zajímavou zkušeností humanitární turné po válkou zničené Bosně. V Ženáčích se vystřídalo více muzikantů, ale zakládající jádro manželé Šantovi, Petr Trnka - kapelník, Ivan Oborný - banjista ( stále svobodný :))) ) a manželé Ruth a Pavel Kantorovi hrají dodnes. Písničky o životě, ze života o vztahu k Bohu si píši sami.

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.5443 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál