Dostupnost BibleTV se zvětšuje

Dostupnost BibleTV se zvětšuje

Rádi bychom touto cestou opět poděkovali všem našim příznivcům a také těm, kteří se na projektu BibleTV jakkoliv podílejí. Samozřejmě náš dík patří zejména Pána Bohu. Neustále pracujeme, dle našich finančních, časových a technických možností, na zkvalitňování BibleTV a možnosti sledování jejího archivu.
Jsme rádi, že se v poslední době podařila otestovat také další možnost sledování BibleTV. Ti z vás, kteří by rádi sledovali projekt BibleTV ve svých televizorech, mají tak možnost učinit dvěmi způsoby. Tím prvním, o kterém jsme vás před několika měsíci informovali, již funguje a pokud vlastníte televizor s integrovaným internetem a internetovým prohlížečem, můžete vše směle využívat.

Pro ty, kteří tuto možnost nemají, máme dobrou zprávu (i tu jsme Vám slibovali :-) ). Způsobů může být několik. My bychom se ovšem rádi zaměřili na ten nejosvědčenější a to je možnost sledování prostřednictvím tzv. Multimediálních center. Multimediální centrum je zařízení, které umožňuje využívat různé technologie a možnosti pro pohodlné shlédnutí videí, fotografií, hudby, prezentací nebo například nejrůznějších webových služeb i ve Vašich televizorech. Pro nás je samozřejmě nejdůležitější možnost sledování archivu BibleTV :-) Díky vybraným multimediálním centrům tak máte možnost sledovat programy BibleTV i ve Vašich televizorech. Věříme, že tato novinka Vás potěší :-)

 

Jak vše funguje
Princip je velmi jednoduchý. Doporučujeme pořízení vybraného Multimediálního centra (viz. doporučené níže). Zařízení lze velmi jednoduše připojit k jakékoliv televizi a také k dostatečně rychlému internetu (dnes běžně dostupné připojení je plně dostačující). Krátké nastavení podle přiloženého manuálu a již je možné sledovat archiv BibleTV :-)

 

Které Multimediální centrum zvolit
Multumediálních center je samozřejmě několik. BibleTV dohodla velmi dobrou spolupráci se společností, která zastupuje značku EAGET. Rádi bychom vám tedy doporučili "osvědčené zařízení", které jsme sami testovali. Tím bylo EAGET X5R. Jsme rádi za tuto spolupráci. Přinášíme přehled několika zařízení, které si můžete pořídit:

EAGET X5R - cena cca 1.900,- včetně DPH
Více informací na http://eaget.cz/x5r-1080p-multimedialni-prehravac
možné zakoupit např. u společnosti ALFA COMPUTER, a.s.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000600000013AN&Search=eaget&SearchType=1

EAGET M9 HD rec - cena cca 3.400,- včetně DPH
Více informací na http://eaget.cz/m9-1080p-multimedialni-dvr-prehravac
možné zakoupit např. u společnosti ALFA COMPUTER, a.s.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000600000019UB&Search=eaget&SearchType=1

 

Samozřejmě je možné použít i jiné výrobky, nicméně nezaručujeme úspěch :-) Pokud si nejste jisti nebo se vyskytnou jakékoliv technické komplikace, neváhejte nás kontaktovat. Níže uvádíme také několik fotografií z testů, které proběhly v různých domácnostech...

 

Podpořte BibleTV
Jsme rádi, že se BibleTV neustále rozvíjí a to zejména díky Božímu vedení a požehnání. Zároveň by vše nebylo možné bez ochotných dobrovolníků, kteří se podílejí na přípravě programů nebo BibleTV přímo podporují dle svých finančních možností. Technické a finanční požadavky na provoz a rozvoj BibleTV nejsou malé a jelikož jsou nyní financovány zejména ze soukromých zdrojů jednotlivců, byli bysme rádi za jakoukoliv pomoc :-) Pokud vnímáte, že byste rádi BibleTV podpořili také vy, jistě přispějete k dalšímu zkvalitnění a rozšíření služeb tohoto projektu...



Plnost Božího požehnání přeje všem svým uživatelům, partnerům i spolupracovníkům


Petr Hamrozi
za tým BibleTV :-)

Fotogalerie

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.1643 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál