4. KONFERENCE MUŽŮ


4. KONFERENCE MUŽŮ

Konference pro muže, kteří touží být Bohem proměňování k Jeho obrazu


Ve dnech 23.-24. listopadu 2012 se uskuteční 4. KONFERENCE MŮŽU. MOTTO letošní konference je: Blahoslavený muž PŘINáší SVé OVOCE, Žalm 1:3.
"Děkujeme, že přemýšlíš, zda přijmeš naše pozvání na konferenci, kde se setkáš pouze s muži. S muži, kteří jsou v mnohém stejní jako ty, s muži, kteří zápasí, muži, kteří prožili kromě krásných vítězství také smutné prohry..., muži, kteří touží být blíže Bohu, přijímat Jeho požehnání a být tak požehnáním i pro své okolí. Budeme moc rádi, když najdeš v sobě odvahu přijet na takovéto setkání.
Letos jsme jako hlavního hosta pozvali velmi výraznou a zajímavou osobnost. DAVE PATTY je misonář, který od roku 1993 působí v České republice. Je spoluzakladatelem Křesťanské akademie mladých (KAM), která se stala významnou mezidenominační vzdělávací institucí. V současné době se plně věnuje službě v organizaci Josiah Venture jako její prezident. Dave je uznávaným řečníkem. Velmi srozumitelným způsobem dokáže hovořit o náročných tématech. Neklouzá po povrchu, ale dokáže posluchače oslovit a motivovat k Ježíši Kristu. Dave je ženatý a má 3 děti.

V rámci sdílení svého životního příběhu - jsme pozvali ADOLFA šLOSáRKA, aby se s námi sdílel o tom, co prožil během svých 90 let s Pánem Bohem. Jeho silné zkušenosti s Bohem jsou velkým povzbuzením pro všechny generace posluchačů." říká za organizační tým Alan Chlebek, vedoucí oddělení mládeže a křesťanského domova Moravskoslezského sdružení Církve adventistů sedmého dne.

Program konference, který bude vysílán on-line na BibleTV:

Pátek 23. listopadu 2012
19.50-20.20 hodin - Inspirativní slovo - Dave Patty

Sobota 24. listopadu 2012
   9.15-10.00 hodin - Inspirativní slovo - Dave Patty
 10.15-11.20 hodin - Inspirativní slovo - Dave Patty
 15.45-16.30 hodin - Inspirativní slovo - Dave Patty

Omluva:
Omlouváme se za nestabilní signál přenosu, který je způsoben technickými komplikacemi v Palkovicích :-( Věříme, že si budete moci celou konferenci prohlédnout také v archivu BibleTV. Děkujeme za pochopení...

 


Psát příspěvky smějí jen přihlášení
Žádný komentář dosud nebyl vložen

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.2616 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál