Výpadek BibleTV :-(

Výpadek BibleTV :-(

Milí přátelé, rádi bychom Vás informovali o nepříjemné situaci, která nastala v sobotu večer - a to výpadek serveru BibleTV, konkrétně diskového pole, na kterém je umístěn archiv videí a fotografií. Díky shodě několika událostí (podle teoretických informací je tato událost, kdy se poškodí dva disky současně skoro nemožná - žel nám se to stalo :-) ) došlo k technickým komplikacím, které vedly k částečnému poškození, v některých případech úplnému zničení, mnoha dat - fotografií i videí.

Vše nyní postupně dáváme do pořádku a obnovujeme ze záložních zdrojů, nicméně jedná se o velké množství dat - proto budou některá videa a fotogalerie nedostupné, případně dostupné pouze částečně :-( Postupně vše obnovujeme, kontrolujeme, převádíme, apod. - nějaký den to nejspíše potrvá... :-)

Nicméně - jak se říká, vše zlé je pro něco dobré. Již nyní Vás můžeme informovat, že tato zkušenost bude pro mnohé z Vás i pozitivní, protože s obnovou dat přijdou i některé novinky a zajímavosti - takže se můžete těšit :-)

Prosíme o pomoc a podporu

Zároveň bychom Vás rádi poprosili o modlitby za tento projekt. A také, bude-li to možné, za jakoukoliv podporu, která nám pomůže nejen dát vše co nejrychleji do pořádku, ale také zkvalitnit celý systém, který využívá i BibleTV, a v co nejkratší době pořídit i potřebné technické vybavení - které zabrání dalším problémům a zároveň zkvalitní pořízení záznamu a rozšíří BibleTV.

V tuto chvíli bychom rádi pořídili především technické vybavení určené pro umístění a zálohu archivu videí - komponenty (hardware i software) pro server, zálohu, apod. (nové diskové pole, server, vysílání a přehrávání videí, atd.).

Již delší dobu "bojujeme" také s technickým vybavením pro natáčení jednotlivých pořadů. Proto bychom v nejbližší době rádi pořídili další kameru, novou střižnu, záznamové zařízení, osvětlení, kabeláž, apod. Průběžné celkové náklady jsou ve výši cca  500.000,- Kč. I díky podpoře jednotlivců se již v minulosti podařila pořídit nutná technika a komponenty v řádech stovek tisíc korun - děkujeme všem za podporu.

Jelikož došlo k výpadku, ten byl mimo jiné způsoben i nedostatkem financí na potřebné komponenty, rádi bychom Vás touto cestou požádali o jakoukoliv finanční podporu projektu BibleTV (malou i velkou - jednorázovou i pravidelnou :-)). Pokud vnímáte, že se Vám projekt líbí a rádi byste jej podpořili, již nyní Vám za tuto podporu děkujeme. Již nyní děkujeme všem, kteří v tuto chvíli zaslali podporu, nebo projekt podpořili, nyní máme k dispozici cca 90.000,- Opravdu děkujeme :-)

Kompletní informace o možnosti podpory naleznete na www.bibletv.cz/podporte-bibletv

Požehnaný den přeje, za celý tým BibleTV,

 

Petr Hamrozi

 

 

 

 

 

 

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.0947 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál