...protože na čase záleží

...protože na čase záleží

Zveme Vás na 28. ročník mírového setkání křesťanské mládeže v Ostravě - Mírák 2012. Letos na téma ...protože na čase záleží. Řečníky budou Jeňa Majer, Janko Šolc a také Mojmír Voráč. Večerní koncert připravuje talentovaná kapela Deep Inside. Můžete se těšit na chvály, ztišení, kamarády i zamyšlení.

V sobotu 22. září 2012 od 9.30 a 14 hodin i na BibleTV, samozřejmě on-line :-)

 

O řečnících:

Jeňa Majer
V roce 2009 nastoupil jako kazatel místního sboru v Třebíči. Kromě pastorační práce se věnuje přednáškové činnosti především v oblasti mezilidských vztahů. Stále velmi rád maluje, od konce roku 2009 začal vést kurz kreslení. Svoji práci kazatele chápe jako službu nejenom pro členy své církve, ale pro každého, kdo potřebuje pomoci v oblasti duchovních hodnot nebo řešení mezilidských vztahů apod.

Janko Šolc
Kazatel sborů CASD v Prešově. Janko pracuje s mladými lidmi i dětmi. Jeho služba Pánu Bohu přináší mnohá požehnání celému okolí.

Mojmír Voráč
Mojmír je držitelem prestižního certifikátu pro tréninkovou praxi (CTP) získaného prostřednictvím společnosti CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) se sídlem v Londýně. Je absolventem 4,5 - letého psychoterapeutického výcviku v dynamické skupinové psychoterapii a na filozofické fakultě v Olomouci studoval andragogiku v profilaci na personální management. Je autorem knihy Kreativní Time management i autorem první české učebnice pro střední školy z oblasti osobnostního růstu - Strategie osobnostního rozvoje. Jako supervizor se podílí na unikátních projektech v rámci rozvojových projektů pro studenty na středních školách i v rámci změnových projektů ve význačných firmách a organizacích. V současnosti pracuje na knihách Báječný život s emocemi a Umění řídit svůj život.

Fotogalerie

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.5878 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál