ASI Europe 2011 - Kostnice

Evropské setkání laiků

ASI Europe 2011 - Kostnice

Ohlednutí za dalším setkání ASI Europe, který proběhlo ve dnech 15.-19. června 2011 v německé Kostnici. Prožili jsme velmi pěkné a požehnané chvíle plné zajímavých zkušeností... :-) Poděkování patří našemu Nebeskému Otci! Velkým povzbuzením pro nás byly ohlasy z celé Evropy. Řečníky evropského setkání ASI byl předseda Generální konference Církve adventistů sedmého dne Ted N. C. Wilson a John Bradshaw, ředitel mezinárodní misijní organizace It Is Written.

V Kostnici se setkali členové ASI, laické misijní organizace, z různých zemí Evropy. ASI Europe má v současné době 16 lokálních ASI v celkem 19 zemích Evropy, což reprezentuje přibližně 750 členů. ASI-CS (Česká a Slovenská republika) je se 116 členy druhé největší, po Rumunsku se 135 členy. ASI Europe setkání bylo pro všechny návštěvníky zajímavé a obohacující svým obsahem, místem konání i historií. Konalo se v Kostnici, v krásném prostředí na břehu Bodamského jezera, kde byl 6. července 1415 upálen mistr Jan Hus, když hájil pravdu proti bludu.
Pracovní semináře byly zaměřeny na laickou evangelizaci a misii. Účastníci se dozvěděli jak zakládat malé skupinky studia Bible, připravit evangelizační kampaň, pracovat misijně a vést své blízké k rozhodnutí pro Krista. Jistě velmi zajímavá byla diskuse na téma věda a víra. Součástí programu byl bohatý společenský, kulturní a turistický program. ASI Europe setkání se zúčastnili lidé z celé Evropy, aby se vzájemně povzbudili a sdíleli své zkušenosti z práce pro Krista.

Video naleznete v příslušném archivu na BibleTV.

Fotogalerie

Zobrazit celou fotogalerii

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.403 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál