Benefice s Evou Henychovou

Benefice s Evou Henychovou

Dovolujeme si Vás pozvat na benefiční koncert na podporu rekonstrukce Světového Muzea a Knihovny Bible v Jablunkově v podání Evy Henychové. Benefiční koncert se uskuteční ve středu 20. září 2017 od 18 hodin v Muzeu Bible v Jablunkově.

Program bude vysílán také on-line na www.MuzeumBible.cz a www.BibleTV.cz.

 

Eva Henychová

Eva Henychová je nejen zpěvačkou, kytaristkou, skladatelkou i textařkou v jedné osobě, ale především charismatickou osobností, která dokáže zasáhnout srdce lidí všech generací. Její písně jsou osobní výpovědí člověka, který umí nahlédnout hluboko pod povrch skutečností všedního života.

Narodila se ve Zlíně, od dětství se věnuje zpěvu a hře na kytaru. Ve svých 11-ti letech zaujala v jedné z hlavních rolí v dětském seriálu „My holky z městečka“. V roce 1991 vyhrála v Plzni interpretační soutěž Porty. Po maturitě na gymnáziu byla přijata na Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze, kde vystudovala současně dva obory – kytaru u Milana Tesaře a zpěv u Jarmily Chaloupkové. Absolutoriem v roce 1999 se započala její profesionální umělecká kariéra.

Vystupuje po celé republice, vyhledává zejména prostory menších klubů, čajoven, hradů, zámků, kostelů a kaplí, kde její něžná hudba s texty provokujícími k přemýšlení nejlépe vyzní.

Fotogalerie

Sociální sítě BibleTV

Podpořte BibleTV

Pomozte nám financovat realizaci a další rozvoj internetové televize BibleTV

Číslo účtu: 1725482339 / 0800

Přihlášení

Page generated in 1.3853 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál