Zázrak stvoření: Závěr

Průvodce studiem Bible Církve adventistů sedmého dne - 1/2013

Závěr lekce Zázrak stoření :-)

Sbírka 13. soboty
Zdravý životní styl, mladí lidé, náboženská svoboda a sdělovací prostředky jsou témata, na která se zaměřuje činnost církve v 1. čtvrtletí roku 2013. K tomu jsou určeny i finanční prostředky z misijních sbírek. Společnost dnešního světa mění své návyky. Stále více lidí nečte tisk v papírové formě, ale zaměřují se na rozhlasové a televizní vysílání, na internet, který přenáší nejčerstvější informace do jejich mobilů, tabletů a počítačů. Moderní technologie nás velice rychle spojují i s těmi nejvzdálenějšími částmi země. Mladí lidé jsou často vyzváni k práci v jiných zemích a používají pro svou činnost techniku, která jim umožňuje komunikovat s jejich kamarády. Takto sdílené evangelium vyžaduje odlišnou přípravu a jiné programy.
Církev reaguje i na podobné výzvy. Stojí to určité prostředky, a necháme-li se oslovit Duchem Božím, můžeme na nich mít podíl i my.

Sbírka 13. soboty umožní finanční podporu projektů církve v jednotlivých částech světa. Finanční dary jsou v 1. čtvrtletí 2013 určeny pro Jihopacifickou divizi (SPD) se sídlem ve Wahroonga (Austrálie). Tvoří ji země: Austrálie, Nový Zéland, Papua Nová Guinea, Šalamounovy ostrovy a ostrovy Samoa, Tonga, Tokelau a další. Celkový počet sborů v této divizi je 1 920, počet členů 423 891 a počet obyvatel je 36 669 000.

Více informací

Kompletní lekci na tento týden naleznete níže v příslušné části Ke stažení :-)

Ke stažení

Page generated in 1.2355 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál