Dotazujte se Hospodina: Závěr

Průvodce studiem Bible Církve adventistů sedmého dne - 2/2013

Závěr lekce Dotazujte se Hospodina :-)

Sbírka 13. soboty
Ve druhém čtvrtletí roku 2013 jsou finanční prostředky z misijních sbírek sobotní školy určeny pro činnost církve v oblasti výchovy a vzdělání dětí, aktivit mladých lidí a pro sociální a humanitární projekty. Tuto činnost naplňují Kluby Pathfinder, různé stupně adventistických škol, oddělení mládeže, sobotní škola pro děti, ADRA (sbírka na činnost a provoz proběhne 11. května) a střediska korespondenčních kurzů. Naše dary podpoří jejich práci a nasazení v celém světě.

Finanční prostředky ze sbírky 13. soboty pomáhají uskutečnit plánované projekty církve v jednotlivých částech světa.
Ve 2. čtvrtletí 2013 jsou finanční dary určeny pro Středovýchodní africkou divizi (ECD). Tato oblast zahrnuje země Burundi, Republiku Kongo, Džibuti, Eritreu, Etiopii, Keňu, Rwandu, Somálsko, Ugandu a Tanzanii. Celou oblast obývá 323 431 000 lidí, z toho je 2 706 938 členů Církve adventistů sedmého dne, kteří se scházejí v 11 726 sborech.
Více informací naleznete na www.casd.cz. V roce 2013 všechna sdružení odvádějí na tento účel 90 % darů. Ostatní prostředky jsou určeny na stavební projekty Českého sdružení. Sbírka darů 13. soboty se uskuteční 29. června 2013.

Více informací

Kompletní lekci na tento týden naleznete níže v příslušné části Ke stažení :-)

Ke stažení

Page generated in 1.4355 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál